ds3-etense_hjemmeside

DS3 CROSSBACK E-Tense
FORENER ELEGANCE KOMFORT OG TEKNLOGI

DS 3 CROSSBACK E-TENSE er udstyret med en 136 hk el-motor, der har et drejningsmoment på 260 Nm. og en rækkevidde på 320 km. efter WLTP standarden*. Den tilbyder tre forskellige motorindstillinger.

DS 3 CROSSBACK E-Tense forener elegance, komfort og teknologi. Den skiller sig ud fra mængden med sit imponerende karrosseri. Indtrykket styrkes af detaljerne, der leder tankerne hen imod modernitet og raffinement.

Den moderne og elegante kabine i DS 3 CROSSBACK E-Tense er en hyldest til Paris og samtidig loyal over for DS-filosofien om frihed til personlig styling.
DS DRIVE ASSIST

DS3 Crossback

DS3 CROSSBACK
KRAFTFULD OG SKULPTURELT DESIGN

Den nye DS3 Crossback kombinerer elegance, komfort og teknologi. Med et opsigtsvækkende design, og med designfeatures, der aldrig før er set hos biler i denne klasse, forventer vi særdeles meget af DS3 Crossback

D33PL

PREMIUM PRIVATLEASING

DS 3 CROSSBACK

FOKUS  PÅ  DETALJERNE

1. Integrerede dørhåndtag
2. Unikt kabinedesign
3. LED Matrix-forlygter

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

DS DRIVE ASSIST  

- skridtet mod selvkørende

DS Drive Assist er funktionen der hjælper føreren holde både den optimale afstand til den forankørende bil samt den optimale placering på vejen ved hastigheder op til 180 km/t afhængigt af de gældende regler. Dette kan tilpasses individuelle valg og vaner med de forskellige indstillinger. Især ved kø-kørsel eller længere stræk på motorvejen kan dette system være det ekstra og opmærksomme blik, der giver en afslappende men sikker køretur.

DS SMART ACCESS

-  en nyttig hjælper i dagligdagen

DS Smart Access  der ikke bare kan give adgang men også starte bilen via MyDS appen. Denne nyhed giver stor frihed og mulighed for at give op til 5 forskellige adgange til bilen entenubegrænset eller i en tidsbegrænset periode. Ved brug af bluetooth-teknologi kan systemet bruges uden GSMnetværk, hvilket gør det unikt på markedet.

Hifi system FOCAL Electra

- professionel akustik og hi-fi

Den nyudviklede lydisolering med tykkere dørpaneler, tykkere glasruder og en akustisk forrude tillader enten komplet ro eller uforstyrret opmærksomhed til lyden fra audiosystemet. ELECTRA®, som er leveret af den franske samarbejdspartner Focal, er specielt designet til bilen med 12 højtalere strategisk placeret i kabinen for at give den optimale lyd.

 

DScrossback_farver

DS3 CROSSBACK FARVER

DS3 Crossback fås i mange farvekombinationer.
Hør mere om mulighederne hos DS Nordjylland.