Book VIP prøvetur hos DS-Nordjylland. Kjærsgaard Auto

Udfyld formularen og fortæl os, hvornår du ønsker at prøve den nye DS4. Du kan prøve bilen sammen med en salgskonsulent eller alene. Når du har udfyldt formularen, vil du modtage en mail fra os med endelig bekræftelse af dato.

  • DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
  • :
ds4_tenense_forside kopier

DS4 E-Tense
Ny plug-in hybrid

Helt ny  plug-in hybrid DS 4 E-TENSE. DS 4 har allerede gået sin sejrsgang i Europa, hvor bilen er blevet rost for sit unikke design, lækre materialer, nyeste teknologi og høje komfortniveau. Nu er det Danmarks tur til at opleve den nye DS 4.
Op til 76,9 km/l og kun 340 kr. i halvårlig grøn ejerafgift.

DS4 E-Tense
Nyeste teknologi

Til den nye DS 4 har vores ingeniører konstrueret en yderst fleksibel platform, som giver mange design- og funktionsmuligheder. Den er designet til at understøtte vores nyeste E-TENSE plug-in hybrid med 225 HK, der består af en 180 HK benzinmotor og en 110 HK højtydende elmotor. Rækkevidden er på mere end 50 km ved 100% elektrisk kørsel (WLTP ved blandet kørsel), uden at det går ud over anvendelsesmulighederne eller bagagerummets volumen.

 

ds4_2_hjemmeside

Attraktive priser

DS 4 E-TENSE kan fås fra 350.000 og for 390.000 kroner får man den flot udstyrede DS 4 E-TENSE Performance Line Pack med alt fra alcantara sæder til sorte højglans eksteriør detaljer og sort tag, 19” alufælge, 10” HD touch skærm, DS SCAN SUSPENSION, Adaptiv fartpilot, 1800 bakkamera og meget mere. Alternativt har man også mulighed for at specificere

DS 4 E-TENSE lige efter eget hoved og skabe lige præcis den variant man drømmer om. 

DS MATRIX LED VISION Intelligent belysning

Den nye generation af DS MATRIX LED VISION-forlygter er smalle med et moderne look, og er forsynet med DS 4 Matrix Beam og Dynamic Bending Light (automatisk oplysning af sving). Lysstrålerne aflæser omgivelserne og tilpasser sig automatisk via 5 forindstillede funktioner (by, land, motorvej, dårligt vejr og tåge), så det er muligt at køre med langt lys uden at blænde sine medtrafikanter.

DS IRIS SYSTEM Intuitiv

DS IRIS SYSTEM er dit nye intuitive og ergonomiske informationssystem med individuelle indstillingsmuligheder. Det er din personlig assistent, som betjenes via en touch skærm, der også forstår talebeskeder. Du kan derfor få systemerne til at gøre, hvad du ønsker, når du ønsker det.