DS7crossback_pyramide

DS7 CROSSBACK SOFISTIKERET LUKSUS

Opsigtsvækkende og innovativt design kendetegner DS7.
Originalitet fra inderst til yderst.
Her får du en markant anderledes og også en smule "dekadent" designoplevelse både indvendigt og udvendigt, naturligvis kombineret med seneste teknologi, som bl.a. indebefatter DS Active Scan Suspension (øjeblikkelig justering af affjedring) og DS Night Suspesion, der via infrarødt kamera øger sigtbarheden markant i mørke.


Fransk luksus og haute couture, når det er bedst!

ds7_crossback_e

DS7 CROSSBACK E-TENSE

DS 7 CROSSBACK E-Tense fås med op til 300 hk og med 4-hjulstræk (kun ved 300 hk). DS 7 CROSSBACK E-Tense udleder 32 g/km COog har en 100 % elektrisk rækkevidde på 62 km (jf. WLTP) og en samlet rækkevidde på 71,4 km/l. hvilket giver en halvårlig ejerafgift på kun 330 kr.

DS giver 8 år eller 160.000 kilometers garanti på drivbatteriet, så du kan køre med ro i sjælen.

 

INKL . PERFORMANCE LINE UDSTYR
• Alcantara-interiør
• DS Active Scan Suspension
• 19” alufælge
• 12” HD Touch Screen
• 3D-navigation
• Aut. klimaanlæg
• Baksensor

Køreprogrammer

Køreprogrammer

CO2-neautral under kørsel*

Med eletrisk-programmet, der altid vælges som standard, er det muligt at foretage de fleste ture mellem bolig og arbejdsplads, uden at bruge brændstof.

*Bilen er CO2-neutral under kørsel, men det endelige udslip afhænger af strøm- og energiforbrug.

Hybridfunktion

Hybridfunktionen, der er konstrueret til automatisk at styre de forskellige drivmidler, 100% elektrisk kørsel, 100% kørsel på benzin eller en blanding af de to – hvis situationen kræver det – forener effektivitet og fleksibilitet.

Sportsfunktion

I sportsfunktionen kan du udnytte DS 7 CROSSBACK E-Tense’s mange muligheder med en tilpasset strategi for speederen, gearkassen, styretøjet og den variable affjedring.

van

DS7 CROSSBACK VAN

Fransk Avantgarde i arbejdsdagen

Med et utal af luksuriøse funktioner og det store varerum på 1,3 m3 bidrager DS 7 CROSSBACK VAN med at løfte hverdagens krævende opgaver. DS 7 CROSSBACK VAN er den første 2. generationsmodel fra DS Automobiles. Den er indbegrebet af fransk luksus og et symbol på den elegance, ekspertise og prestige, der siden 1955 har udfordret status quo samt hævet standarden for innovation og knowhow i bilbranchen.

FOKUS  PÅ  DETALJERNE

1. B.R.M R180 ur*
2. Drejeknap med krystaller**
3. Clous de Paris-indgraveringsmønster**

* Option / afhænger af udstyrsniveau
** Afhænger af udstyrsniveau

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

ACTIVE SCAN SUSPENSION

Den nye banebrydende teknologi benytter et kamera, der er placeret bag forruden og er elektronisk forbundet med affjedringssystemet, samt de fire vognhøjdesensorer og gyrosensoren, til at analysere vejens beskaffenhed og bilens reaktioner i form af hastighed, ratvinkel, bremser m.m. Disse data sendes i realtid til en styreboks, der sørger for at tilpasse affjedringen på alle fire hjul og dermed sikre dig maksimal kørekomfort

PARK PILOT

Med DS PARK PILOT kan DS 7 CROSSBACK selv registrere en parkeringsplads svarende til bilens mål ved ganske enkelt at køre forbi den med en hastighed på maks. 30 km/t. Med det innovative system kan bilen både parallelparkere og parkere i bås uden at føreren rører rattet eller pedalerne. DS 7 CROSSBACK er den første bil i sin klasse til at introducere en parkeringsassistent, hvor du hverken behøver at justere på rattet eller hastigheden**

NIGHT VISION
Sikrer føreren et optimeret nattesyn, og gør det nemmere at læse vejen og dens farer. Et infrarødt kamera, der er placeret i kølergitteret, registrerer fodgængere og dyr på vejbanen op til 100 m fremme. Føreren kan se et billede af vejen i den digitale instrumentgruppe, hvor diverse farer først vises indrammet i gult og dernæst i rødt sammen med et lydsignal - afhængigt af hvor kritisk faren er, så føreren kan nå at reagere og dermed forhindre ulykken.

farver_gif

DS7 FARVER

DS7 fås i mange smukke farver.
Hør mere om mulighederne hos DS Nordjylland.