Skip to content
DS7crossback_pyramide

DS7 CROSSBACK SOFISTIKERET LUKSUS

Opsigtsvækkende og innovativt design kendetegner DS7.
Originalitet fra inderst til yderst.
Her får du en markant anderledes og også en smule "dekadent" designoplevelse både indvendigt og udvendigt, naturligvis kombineret med seneste teknologi, som bl.a. indebefatter DS Active Scan Suspension (øjeblikkelig justering af affjedring) og DS Night Suspesion, der via infrarødt kamera øger sigtbarheden markant i mørke.


Fransk luksus og haute couture, når det er bedst!

DS7SIDE

DS7 CROSSBACK E-TENSE
FORVENTET INTRO. PRIMO 2020

DS 7 CROSSBACK E-Tense 4X4 kommer med 4-hjulstræk og 3 motorer bestående af en benzin motor og to elektriske motorer der tilsammen yder 300 hk. DS7 CROSSBACK E-Tense 4X4 udleder kun 31g/km CO2 og har en 100 % elektrisk rækkevidde på 58 km. oplyst ved WLTP standarden.

Hos DS Nordjylland er vi glade for, at kunne tilbyde denne første plug-in hybrid i vores portefølje.Derfor kan du allerede nu reservere DS 7 Crossback E-Tense 4X4, og blive blandt de første i Danmark til at få bilen leveret.

DS7privatleasing

PRIVATLEASING  TILBUD 

DS7 CROSSBACK  – PRESTIGE
BlueHDi 180 AUT. / PureTech 180 AUT.

Leasingydelse pr. md: 4.995,-
Samlet førstegangsbetaling : 19.995,-

PRESTIGE UDSTYR

12″ HD Touch Screen • 19″ Alufælge i sort højglans • Alcantara/læder sportsæder • Panoramasoltag m. solskærm • Nøglefri adgang & start • DS Active LED Vision • DS LED Spotlight • Apple CarPlayTM • Active Safety Brake • Parkeringssensor, for og bag

 

van

DS7 CROSSBACK VAN

Fransk Avantgarde i arbejdsdagen Fra 252.819 kr. Ex. moms

Med et utal af luksuriøse funktioner og det store varerum på 1,3 m3 bidrager DS 7 CROSSBACK VAN med at løfte hverdagens krævende opgaver. DS 7 CROSSBACK VAN er den første 2. generationsmodel fra DS Automobiles. Den er indbegrebet af fransk luksus og et symbol på den elegance, ekspertise og prestige, der siden 1955 har udfordret status quo samt hævet standarden for innovation og knowhow i bilbranchen.

 

FOKUS  PÅ  DETALJERNE

1. B.R.M R180 ur*
2. Drejeknap med krystaller**
3. Clous de Paris-indgraveringsmønster**

* Option / afhænger af udstyrsniveau
** Afhænger af udstyrsniveau

BANEBRYDENDE TEKNOLOGI

ACTIVE SCAN SUSPENSION

Den nye banebrydende teknologi benytter et kamera, der er placeret bag forruden og er elektronisk forbundet med affjedringssystemet, samt de fire vognhøjdesensorer og gyrosensoren, til at analysere vejens beskaffenhed og bilens reaktioner i form af hastighed, ratvinkel, bremser m.m. Disse data sendes i realtid til en styreboks, der sørger for at tilpasse affjedringen på alle fire hjul og dermed sikre dig maksimal kørekomfort

PARK PILOT

Med DS PARK PILOT kan DS 7 CROSSBACK selv registrere en parkeringsplads svarende til bilens mål ved ganske enkelt at køre forbi den med en hastighed på maks. 30 km/t. Med det innovative system kan bilen både parallelparkere og parkere i bås uden at føreren rører rattet eller pedalerne. DS 7 CROSSBACK er den første bil i sin klasse til at introducere en parkeringsassistent, hvor du hverken behøver at justere på rattet eller hastigheden**

NIGHT VISION
Sikrer føreren et optimeret nattesyn, og gør det nemmere at læse vejen og dens farer. Et infrarødt kamera, der er placeret i kølergitteret, registrerer fodgængere og dyr på vejbanen op til 100 m fremme. Føreren kan se et billede af vejen i den digitale instrumentgruppe, hvor diverse farer først vises indrammet i gult og dernæst i rødt sammen med et lydsignal - afhængigt af hvor kritisk faren er, så føreren kan nå at reagere og dermed forhindre ulykken.

farver_gif

DS7 FARVER

DS7 fås i mange smukke farver.
Hør mere om mulighederne hos DS Nordjylland.